RFID-SIKKER LOMMEBOK

Opprinnelig pris var: 539,-.Nåværende pris er: 349,-.

       
  • Kjøp nå – betal senere med Klarna
  • 100 Dagers fornøydhetsgaranti
  • Levering innen 4 dager

Få bedre sikkerhet i hverdagen

Lommebok utstyrt med RFID-blokkerende teknologi for å vokte dine personlige opplysninger og eiendeler. Med dette smarte tilbehøret kan du føle deg trygg på at kredittkort og ID-kort er beskyttet mot elektronisk tyveri.

• Innsydd materiale som blokkerer uønsket kortskanning

• Holdbart design og motstandsdyktig mot riper

• Subtilt slankt design som glir perfekt inn i bukselommen

Smilende mann som bærer Orions justerbare skinnbelte med fornøydhetsgaranti tekst.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
0%
(0)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
T
Truls
Fornøyd

Fungerer som den skal

K
Klaus Hestenes

RFID-Sikker Lommebok

Ofte Stilte Spørsmål

Justerbare skinnbelter er belter av lær som bruker et innovativt sporsystem, innsydd på innsiden av beltet, som tillater finjustering av passformen ned til 5 millimeter. I motsetning til tradisjonelle belter med forhåndsdefinerte hull, gir justerbare skinnbelter mulighet for individuell tilpasning og eliminering av det vanlige «mellom hullene» problemet. Sporsystemet, skjult på innsiden, bidrar til beltets polerte og sømløse estetikk, samtidig som det øker holdbarheten ved å minimere slitasje.

Les mer om justerbare skinnbelter her.

Slik justerer du beltets lengde:

1. Prøv beltet på for å finne den ønskede lengden

2. Ta deretter av beltespennen.

3. Tilpass beltet til ønsket lengde ved å klippe det. (Vi anbefaler å ikke klippe for mye på en gang, heller ta små gradvise justeringer)

4. Sett på beltespennen når du har funnet ønsket lengde, da vil beltet være klart til bruk og tilpasset deg!

Les mer og se demonstrasjonsvideo her.

Toppkornet lær er et av de høyeste kvalitetsnivåene innen skinn. Det er laget av det øverste laget av dyrehuden, der den naturlige teksturen og styrken er bevart. Belter laget av top grain lær er kjent for sin holdbarhet, mykhet og evne til å eldes vakkert over tid.

Les mer om de ulike lærtypene her.

Garving er prosessen med å behandle dyrehud for å skape holdbart lær. Vegetabilsk garving er en tradisjonell og miljøvennlig metode der naturlige plantegarvestoffer brukes istedenfor kjemikalier. Denne metoden anses som den mest autentiske og bærekraftige tilnærmingen til garving, og resulterer i lær av høyeste kvalitet. Ved å benytte seg av naturlige garvestoffer oppnås en unik patina og enestående holdbarhet, noe som gjør vegetabilsk garvet lær svært ettertraktet.

Les mer om garving av lær her.

Vedlikehold av skinnbeltet ditt gjennom regelmessig bruk av lærfett vil sikre at du kan nyte ditt stilige og velpleide Orions belte i mange år fremover. Ved å investere litt tid og omtanke i vedlikeholdet, vil beltet ditt fortsette å se ut som nytt, samtidig som det utvikler en patina som bare blir mer attraktiv over tid.

Les mer om vedlikehold av skinnbelter her

Du vil motta en bekreftelses e-post kort tid etter at pakken er sendt fra vårt lager. Leveringstid er vanligvis mellom 3 til 5 virkedager.
Hvis du ikke har mottatt e-posten innen rimelig tid, kan bekreftelsen ha havnet i søppelpost/spamfilteret.

Du vil motta en e-post med detaljer om din bestilling, inkludert et unikt sporingsnummer, når varen er sendt fra vårt lager. Ved å trykke på den vedlagte sporingslenken, kan du enkelt spore din pakke og holde deg oppdatert på leveringstatus.

Vi ønsker deg den beste kundeopplevelsen og gir deg full fleksibilitet til å endre eller kansellere din bestilling inntil den er sendt og du har mottatt bekreftelses-e-posten.

Kontakt oss her.