Se visjonen, teamet og kundeklubben til Orions Fashion

I en verden hvor mote stadig utvikler seg forstår vi betydningen av å holde tritt med behovet for kvalitet og individualitet. Gjennom nøye utvalgte produkter streber vi etter å gi hver nordmann muligheten til å uttrykke sin unike stil med selvtillit. Vi samarbeider tett med håndverkere og designere lokalt og internasjonalt, for å sikre at hvert produkt møter og overgår våre kunders forventninger. ​

"Orions Fashion har som visjon å bli den ledende merkevaren for motetilbehør i Norge, et samlested hvor menn enkelt kan finne akkurat det de trenger for å løfte og personliggjøre stilen sin."

Kundeklubben

Sølvmedlemmer

✓ Velkomstrabatt

✓ Tilgang til eksklusivt innhold

✓ Bursdagsbonus

✓ Gratis retur

Orions Sølvklubb-logo på et minimalistisk designbord, omgitt av elegante skriveredskaper, som symboliserer den eksklusive medlemskapserfaringen.
Gullmedlemmer

✓ Eksklusive medlemstilbud

Fri returperiode utvidet til 150 dager

Forhåndstilgang til nye produkter

✓ Bursdagsbonus

✓ Gratis frakt

Elegant 'Gold Club'-logo for Orions eksklusive kundeklubb, presentert på et sofistikert skrivebord med luksuspennene som understreker en verdensklasse standard.
Platinumsmedlemmer

Personlige tilbud og rabatter

Eksklusive konkurranser og giveaways

Egen stemme i produktundersøkelser

Fri returperiode utvidet til 300 dager

Privat kundeservice kontakt

✓ Gratis frakt

Orions Platinum Klubbs sofistikerte logo på en profesjonell skrivebordsinnstilling, flankert av luksuriøse tilbehør som fremhever medlemskapets prestisje.