Orions fashion kundeservice

Velg din foretrukne metode for å komme i kontakt med vårt kundeservice-team eller se under for våre Ofte Stilte Spørsmål

 

For å raskt komme i kontakt med oss kan du trykke på «spør oss» knappen nede i høyre hjørnet, så hjelper vår kundeservice deg innen 10 minutter.

Våre åpningstider er:

  •  Mandag-fredag: 08-22
  • Lørdag: 14-18
  • Søndag: 14-18

Orions fashion kundeservice

Kontakt oss

Velg din foretrukne metode for å komme i kontakt med vårt kundeservice-team eller finn ut mer informasjon med våre Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

For å raskt komme i kontakt med oss kan du trykke på «spør oss» knappen nede i høyre hjørnet, så hjelper vår kundeservice deg innen 5 minutter.

Våre åpningstider er:

Mandag-fredag:                                    08-22

Lørdag:                                                     14-18

Søndag:                                                    14-18                  

Henvendelser utenom våre åpningstider

Hvis du har henvendelser eller spørsmål utenom våre åpningstider, kan du benytte deg av vår epost. Kundeservice-teamet vil svare deg innen 24 timer. 

Kontaktdetaljer

Vår E-post for kundehenvendelser er:  kundeservice@orionsfashion.com

Bedriftshenvendelser:+47 936 36 101

Adresse: Bekkedalsveien 7, 3030 Drammen

Ofte Stilte Spørsmål

Justerbare skinnbelter er belter av lær som bruker et innovativt sporsystem, innsydd på innsiden av beltet, som tillater finjustering av passformen ned til 5 millimeter. I motsetning til tradisjonelle belter med forhåndsdefinerte hull, gir justerbare skinnbelter mulighet for individuell tilpasning og eliminering av det vanlige «mellom hullene» problemet. Sporsystemet, skjult på innsiden, bidrar til beltets polerte og sømløse estetikk, samtidig som det øker holdbarheten ved å minimere slitasje.

Les mer om justerbare skinnbelter her.

Slik justerer du beltets lengde:

1. Prøv beltet på for å finne den ønskede lengden

2. Ta deretter av beltespennen.

3. Tilpass beltet til ønsket lengde ved å klippe det. (Vi anbefaler å ikke klippe for mye på en gang, heller ta små gradvise justeringer)

4. Sett på beltespennen når du har funnet ønsket lengde, da vil beltet være klart til bruk og tilpasset deg!

Les mer og se demonstrasjonsvideo her.

Top grain lær er et av de høyeste kvalitetsnivåene innen skinn. Det utvinnes fra det ypperste laget av dyrehuden, der den naturlige teksturen og styrken er bevart. I behandlingsprosessen slipes overflaten forsiktig for å glatte ut naturlige ujevnheter. Deretter berikes læret med en oljebasert finish som forsterker holdbarheten og lærets naturlige skjønnhet. Belter laget av top grain lær er kjent for å være slitesterke, myke og ha en evne til å elde vakkert over tid.

Les mer om de ulike lærtypene her.

Garving er prosessen med å behandle dyrehud for å skape holdbart lær. Vegetabilsk garving er en tradisjonell og miljøvennlig metode der naturlige plantegarvestoffer brukes istedenfor kjemikalier. Denne metoden anses som den mest autentiske og bærekraftige tilnærmingen til garving, og resulterer i lær av høyeste kvalitet. Ved å benytte seg av naturlige garvestoffer oppnås en unik patina og enestående holdbarhet, noe som gjør vegetabilsk garvet lær svært ettertraktet.

Les mer om garving av lær her.

Vedlikehold av skinnbeltet ditt gjennom regelmessig bruk av lærfett vil sikre at du kan nyte ditt stilige og velpleide Orions belte i mange år fremover. Ved å investere litt tid og omtanke i vedlikeholdet, vil beltet ditt fortsette å se ut som nytt, samtidig som det utvikler en patina som bare blir mer attraktiv over tid.

Les mer om vedlikehold av skinnbelter her

Du vil motta en bekreftelses e-post kort tid etter at pakken er sendt fra vårt lager. Leveringstid er vanligvis mellom 3 til 5 virkedager.
Hvis du ikke har mottatt e-posten innen rimelig tid, kan bekreftelsen ha havnet i søppelpost/spamfilteret.

Du vil motta en e-post med detaljer om din bestilling, inkludert et unikt sporingsnummer, når varen er sendt fra vårt lager. Ved å trykke på den vedlagte sporingslenken, kan du enkelt spore din pakke og holde deg oppdatert på leveringstatus.

Vi ønsker deg den beste kundeopplevelsen og gir deg full fleksibilitet til å endre eller kansellere din bestilling inntil den er sendt og du har mottatt bekreftelses-e-posten.

Kontakt oss her.